ANTIOKSYDANTER TIL PRODUKSJON AV FRYSETØRKET PRODUKT FRA FILETAVSKJÆR - HOLDBARHETS-UNDERSØKELSE
UB0031 Antioksydanter til produksjon av frysetørket produkt fra filetavskjær – holdbarhets-undersøkelse
Ved å bruke filet avskjær som råstoff har Drytech rekonstruert fiskekjøttet til fiskebiter, og har etter gjennomført prosjekt i samarbeid med Nofima gode forutsetninger for å tro at produkter vil klare 3,5-5 års holdbarhet. Prosjektet er et samarbeid med Nofima.
Avsluttet 2011
Fylke: Troms
Prosjekttype: Marin biprodukter
Prosjektsøker: Drytech AS
Søknadsår: 2007
Ved å bruke filet avskjær som råstoff har Drytech rekonstruert fiskekjøttet til fiskebiter, og har etter gjennomført prosjekt i samarbeid med Nofima gode forutsetninger for å tro at produkter vil klare 3,5-5 års holdbarhet. Prosjektet er et samarbeid med Nofima.
Avsluttet 2011
Fylke: Troms
Prosjekttype: Marin biprodukter
Prosjektsøker: Drytech AS
Søknadsår: 2007